Spreekuren


De spreekuren, alleen op afspraak, zijn op de werkdagen tussen 8.00-11:00 uur en 14:00-16.00 uur.

Spreekuur huisartsen


SpreekurenMa
mo
Ma
mi
Di
mo
Di
mi
Wo
mo
Wo
mi
Do
mo
Do
mi
Vr
mo
Vr
mi
Mw. L. van den Boogaart
Mw. N. Bleumer
Mw. K. van Beek
Dhr. R. Hopstaken
Locatie Hapert (Locatie Hapert (Oude Provincialeweg 77A)
Locatie Hoogeloon (Hoofdstraat 54B)

Bovenstaand rooster zal grotendeels gevolgd worden, echter kan het weleens zo zijn door vakanties, nachtdiensten, ziekte ed, dat de betreffende huisarts niet of op een andere lokatie werkzaam is, dit zal de assistente aan u doorgeven zodra u de afspraak maakt. 

Afspraak

Als u tussen 8.00 en 10.00 uur belt, kunt u meestal dezelfde dag terecht. Als de afspraak geen haast heeft, zal de assistente soms voorstellen om later in de week te komen. Als het dringend is, kunt u wel op dezelfde dag terecht, maar misschien niet bij uw eigen huisarts.

Voor een afspraak reserveren wij 10 minuten. Die tijd is bedoeld voor 1 persoon met 1 probleem. Als u verschillende problemen wilt bespreken, kan de assistente meer tijd reserveren. Om zo goed mogelijk in te schatten wat de aard en spoedeisendheid van uw vraag is, is het nodig dat de assistente de reden van uw bezoek kent. Daarom zal zij de vraag stellen: ‘Waarvoor wilt u gezien worden?’
De assistente stelt met uw informatie geen diagnose. Daarnaast is zij, net als de huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan. Ze schat in wat voor u de beste afspraak is en doet u een voorstel.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel in overleg met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of vervoer hebben om naar het spreekuur te komen.

Spreekuur assistenten locatie Hapert 

Hiervoor kunt u elke werkdag telefonisch een afspraak maken, het inloopspreekuur is sinds de Corona-uitbraak komen te vervallen.

Elke werkdag kunt u terecht voor: uitstrijkjes, bloeddrukcontrole, aanstippen wratten, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, urine-onderzoek, glucose controle, verbinden van wonden en bepaalde injecties.


Spreekuur praktijkondersteuners 


SpreekurenMa
mo
Ma
mi
Di
mo
Di
mi
Wo
mo
Wo
mi
Do
mo
Do
mi
Vr
mo
Vr
mi
Mw. P. Willems
Mw. M. Verbaant

Locatie Hapert (Locatie Hapert (Oude Provincialeweg 77A)
Locatie Hoogeloon (Hoofdstraat 54B)