Update m.b.t. het Corona virus


BELANGRIJKE INFORMATIE OVER HET CORONA VIRUS 

Aangezien het Corona virus helaas nog steeds aanwezig is, kunnen we helaas nog steeds beperkt zorg bieden. Wij begrijpen dat dit niet altijd prettig is. Maar wij weten zeker als wij het SAMEN doen dat we het SAMEN kunnen redden.  

We hebben de volgende maatregelen genomen om het besmettingsrisico voor andere patiënten en zorgpersoneel te verlagen, telefonisch bereikbaar te blijven en de extra zorgvraag aan te kunnen: 

Draag een mondkapje bij binnenkomst van de praktijk!

Bij milde luchtwegklachten met eventueel koorts, blijf binnen en vermijd contact met anderen.  
Verdere informatie via thuisarts.nl en RIVM.nl of bel het landelijke informatie nummer 0800-1351.  
Dan is het niet nodig om contact met ons op te nemen. 

Heeft u ernstige klachten passend bij het Corona virus.  
Bel dan de praktijk op 0497-331010. Indien een afspraak op het hoestspreekuur nodig is, kom dan bij voorkeur alleen naar binnen (laat bijv. uw partner in de auto wachten). Samen met andere huisartsen uit de regio wordt dit spreekuur op één centrale plek gehouden. Het kan zijn dat u niet door uw eigen huisarts wordt gezien.  

Kom aub niet zonder afspraak de praktijk binnen. Bel ons bijvoorbeeld voor een herhaalrecept of verwijsbrief.  

Indien u een afspraak heeft, kom alleen naar de praktijk. Wij mogen maar een beperkt aantal spreekuurplekken beschikbaar stellen, dit om besmettingsgevaar te voorkomen en 1,5 meter in de wachtkamer te kunnen waarborgen. Om ervoor te zorgen dat alle patiënten veilig naar de praktijk kunnen komen is het uiterst belangrijk om uitloop te voorkomen. Daarom een oproep aan u: een enkele afspraak duurt 10 minuten en is bedoeld voor één klacht.  

Het spreekuur bij de assistentes is op afspraak, bel hiervoor naar de assistentes om de afspraak in te plannen.  

Afspraken op het spreekuur van de praktijkondersteuners gaan beperkt door. 
De praktijkondersteuner zal dit met u (telefonisch) bespreken.  

We vragen uw medewerking om de assistente en het spreekuur niet overmatig te belasten met niet dringende klachten. Indien een afspraak bij de huisarts nodig is, maar lichamelijk onderzoek niet, dan zal de afspraak telefonisch plaatsvinden.  

We hopen op uw begrip.