Nieuwe waarnemend huisarts Rogier Hopstaken


Goede dag!

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Rogier Hopstaken. Vanaf 7 april zal ik werkzaam zijn als huisarts in deze praktijk. Mijn vaste werkdagen zijn maandag en woensdag.

Ik ben huisarts sinds 2002. Met veel genoegen heb ik als vaste huisarts gewerkt in het Gezondheidscentrum Meerhoven in Eindhoven (2004-2013). Ik oefen het vak uit in de volle breedte van de reguliere huisartsgeneeskunde. Buiten het directe contact met mensen die een zorgvraag of zorgbehoefte hebben, span ik me ook graag in voor vernieuwingen die de zorg voor u kunnen verbeteren. (www.star-shl-innovatie.nl)

Een voorbeeld (voor geïnteresseerden).

Wellicht dat u bij hoesten of andere klachten al eens een vingerprikje (‘CRPtje’) hebt laten doen in deze praktijk om de aard en ernst van de klacht vast te stellen? Dat dit soms nuttig kan zijn kwam voort uit mijn promotieonderzoek. Uit onze nieuwe onderzoeken bleek deze test bovendien het onnodige antibioticagebruik flink te verlagen.

De wereldwijde aandacht hiervoor maakte dat ik een lange pauze heb gehouden in de huisartsenpraktijk. Nu sta ik graag weer klaar, voor u, in Hapert en Hoogeloon.

Mijn vrouw en ik delen ons gezinsgeluk met onze drie lieve kinderen van 7, 10 en 11 jaar. We hebben het erg goed naar de zin in de Kempen.

Ik zie uit naar een fijne samenwerking met mijn collega’s en met u!

Rogier Hopstaken, huisarts