Coronavirus


BELANGRIJKE INFORMATIE OVER CORONAVIRUS

We hebben de volgende maatregelen genomen om het besmettingsrisico voor andere patiënten en zorgpersoneel te verlagen, telefonisch bereikbaar te blijven en de extra zorgvraag aan te kunnen:

Bij milde luchtwegklachten met eventueel koorts, blijf binnen en vermijd contact met anderen: Verdere informatie via thuisarts.nl en RIVM.nl of bel het landelijke informatie nummer 0800-1351. Dan is het niet nodig om contact met ons op te nemen.

Heeft u ernstige klachten: Bel dan de praktijk op 0497-331010. Indien een afspraak op het spreekuur nodig is: kom bij voorkeur alleen binnen (en laat bijv. uw partner in de auto wachten). Trek bij binnenkomst handschoenen aan en doe het masker op dat voor u klaar ligt. De huisarts zal ook beschermende kleding dragen. In verband met infectiegevaar, proberen we het contact in de praktijk zo kort mogelijk te houden. Het kan zijn dat indien de infectie verder uitbreidt onder de bevolking dat u door een andere huisarts gezien wordt, op één centrale plek in de buurt.

Ga indien u ziek bent niet zelf naar de apotheek. Laat medicatie bij voorkeur ophalen door iemand die niet aangedaan is.

Kom a.u.b. niet zonder afspraak de praktijk binnen. Bel ons bijvoorbeeld voor herhaalrecept of verwijsbrief (die zullen we dan mailen of per post versturen). Indien u een afspraak heeft, kom alleen naar de praktijk.

Inloopspreekuur bij de assistentes gaat de komende weken niet door.

Afspraken op het spreekuur van de praktijkondersteuners gaan niet door. De praktijkondersteuner zal telefonisch contact met u opnemen.

We vragen uw medewerking om de assistente en het spreekuur niet overmatig te belasten met niet dringende klachten. Indien een afspraak bij de huisarts nodig is, maar lichamelijk onderzoek niet, dan zal de afspraak telefonisch plaatsvinden.

We hopen op uw begrip.

Advies van het RIVM omtrent maatregelen m.b.t. het Coronavirus, zie onderstaande link:

https://www.rijksoverheid.nl/a...